in

Valentin Bosioc din LuxPentruTine

NUTRITIONISTUL VALENTIN BOSIOC NE-A RASPUNS LA INTREBARI LEGATE DE REGIM, CULTURISM, STEROIZI SI ALTELE. VA LASAM PE VOI SA LE DESCOPERITI MAI JOS.
1. VALENTIN BOSIOC, CAND SI CUM AI INCEPUT SA TE ANTRENEZI PRIMA OARA?
Am intrat prima data intr-o sala de forta la 14 ani si de atunci nu am mai iesit :)). Ma rog, am incercat/ practicat foarte multe sporturi, pe unele le-am dus la nivel de semiperformanta. Din ­fiecare sport mi-am luat ce mi-a trebuit ca sa imi fie mie bine.

2. CE GRESELI AI FACUT CA SI INCEPATOR?
Fiecare incepator face multe greseli. Cine sustine ca nu a gresit este un ipocrit si un mincinos. Eu de exemplu am trecut prin perioada aia de “vreau sa fiu mare” si am tras mult de fiare pana m-am facut patrat. Eram prea mare! In acel moment am decis ca trebuie sa iau alta cale si sa fac ceva pentru a fi in primul rand sanatos.

3. SPUNE-NE CATE CEVA DESPRE PAGINA TA DE FACEBOOK, LA CE SE POT ASTEPTA OAMENII CA POT GASI ACOLO? DAR DESPRE WEBSITE-UL TAU VALENTINBOSIOC.COM?

CITEȘTE ÎNTREGUL INTERVIU PE LUXPENTRUTINE.RO – ÎȚI PROMIT CĂ VEI AFLA LUCRURI INTERESANTE ;)

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

If You See Any Of These Signs, You Might Be Gluten Intolerant

CONCURS: Holcim îți premiază școala cu un teren de nota 10!