Vinerea Sportiva (3)

E vineri, deci avem Vinerea Sportiva. Daca saptamana trecuta am explicat inca un exercitiu pentru biceps, eu zic sa continui tot cu biceps.

Inainte de toate, mentionez (inca o data) ca fitness/culturism este un sport cat se poate de deschis si fiecare dintre antrenori sau sportivi iti vor recomanda anumite exercitii, anumite programe, in functie de cum le e lor mai bine, cum simt ei ca intra mai bine. Daca se poate spune asa, culturismul este un sport destul de subiectiv.

Pentru antrenamentul meu de abdomene fa un click AICI. Daca ai intrebari despre sala/fitness/culturism/nutritie in general, te astept AICI. Programul meu actual de sala este ASTA.

Acestea fiind spuse, va prezint: Flexii concentrate pentru biceps.

Am ales exercitiul asta pentru ca este unul extrem de simplu. Din pozitia sezut iei o gantera intr-o mana si sprijini cealalta mana pe genunchi pentru o mai buna stabilitate.Te apleci putin in fata si lipesti bratul in care ai gantera de coapsa. Inspiri, ridici gantera pana la nivelul umerilor, expiri, apoi treci in pozitia initiala.


Simplu, nu? Spor!
foto 1. foto 2.

4 Comments

Leave a Reply
  1. Salutt As Vrea as avea si eu 1 intrebare dc nu faci si video cu tot antrenamentul adica ..cand faci .. Brate umeri triceps etc :D ca sunt unele miscari ce lumea inca nu le stie .. si asa ..le vor sti de la tine ..

    • Salut. Daca urmaresti articolele din urma, ai sa vezi ca am zis ca la un moment dat o sa incep sa pun video personale. Momentan merg pe explicatiile de mai sus, cel putin inca o perioada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *