in

Salată rapidă cu bacon

Îți prezint o salată rapidă cu bacon pe care o poți prepara în mai puțin de 10 minute și o poți savura în orice moment al zilei.

Pentru o porție ai nevoie de:

– 3-4 frunze de salată verde
– o roșie mică
– 50 g bacon
– o jumătate de portocală roșie
– semințe pentru salată
– ulei de măsline
– sare, piper

VEZI SI: PASTE CU DOVLECEL SI PROSCIUTTO

Am spălat roșia și am tăiat-o cubulețe. Frunzele de salată le-am spălat și le-am rupt pur și simplu cu mâna. Am adăugat într-o tigaie câteva picături de ulei de măsline și am pus baconul tăiat cubulețe la prăjit. Între timp am curățat portocala de coajă și am tăiat-o în bucăți mari. Când baconul a fost rumenit frumos l-am pus peste celelalte ingrediente cu tot cu grăsimea (delicioasă între noi fie vorba) care s-a topit frumos în urma lui.

Am adăugat un amestesc de semințe care conține dovleac, in, susan, floarea soarelui și muguri de pin. Eu nu am simțit nevoia să mai adaug sare sau piper și nici lâmăie (portocala era destul de acrișoară). După gust însă, mai puteți adăuga una alta. :)

Ce zici dacă încerci asta la cină și-mi spui cum și-a iesit ?

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 moduri de a-ți îmbunătăți performanța fizică

5 ceaiuri perfecte pentru slăbit