in ,

5 moduri prin care arzi extra calorii în timpul antrenamentului

Vrei să arzi extra calorii în timpul antrenamentului? Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate!

1. Încearcă antrenamentul pe intervale. Când te antrenezi într-un ritm constant depui efort mediu, iar pulsul rămâne relativ același. Încearcă antrenamentul pe intervale și vei avea rezultate mult mai bune. Poți începe prin a combina intervale de 30 de secunde de activitate intensă, cu 30 de secunde de pauză. Astfel pulsul tău va crește și metabolismul se va intensifica, favorizând arderea grăsimilor.

VEZI ȘI: 5 CARDIO MYTHS DEBUNKED

2. Nu lua pauze prea lungi. Scopul tău principal este să arzi cât mai multe calorii în timpul unui antrenament, așa că pulsul trebuie să se mențină la un nivel destul de ridicat. Încearcă să eviți pauzele foarte lungi, chiar dacă la început ți se pare extrem de greu. Un timer îți va fi de folos!

3. Alergatul pe bandă nu e unica soluție. Încearcă să înclini banda și vei vedea că pulsul îți va crește la fel de mult cand atunci când alergi în viteză. Este ideal să mergi în pantă deoarece soliciți și alte grupe musculare importante, transformând antrenamentul într-un adevărată provocare.

VEZI ȘI: CARDIO – ÎNAINTE SAU DUPĂ ANTRENAMENT?

4. Folosește-ți brațele mai mult. Dacă ai obiceiul să îți odihnești brațele în timp ce utilizezi bicicleta eliptică, încearcă să schimbi acest lucru. Chiar și mișcarea ușoară a acestora va obliga sistemul cardiovascular să utilizeze mai multă energie și astfel vei arde extra calorii.

5. Combină antrenamentul cardio cu cel de forță. Nu mai este un secret faptul că trebuie să combini exercițiile de forță cu antrenamentul cardio pentru a obține rezultatul ideal. Obișnuiește-te cu greutățile și include-le în programul zilnic de antrenament dacă îți dorești un metabolism rapid și un corp de invidiat.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 ceaiuri perfecte pentru slăbit

This Is Why You Should Lift Heavier Weights!