in

A good day to die hard

Zilele trecute a avut loc premiera filmului A Good Day To Die Hard – continuarea seriei care l-a consacrat pe Bruce Willis. Mi-am dorit extrem de mult sa ajung la film, insa din anumite motive nu s-a putut, chiar daca simpaticele fete de la Oxygen PR mi-au trimis invitatia.

A reusit insa fratemiu’ sa ajunga. Iata ce e avut el de zis.

GoodDayDieHard

Un film care merita vazut. Un film de suspans si plin de actiune, un film captivant. Efectele speciale din el sunt tipice acestui gen de film. Cei care au vazut si restul seriei Die Hard cu siguranta vor aprecia si acest film. Il remarcam pe Bruce Willis mai imbatranit dar la fel de puternic. Povestea filmului in sine este interesanta, John McClane (Bruce Willis) pleaca in cautarea fiului sau Jack (Jai Courtney), nemaistiind nimic de el si incercand sa faca relatia tata-fiu sa fie altfel. McClane va descoperi surprins ca fiul sau este agent C.I.A.

Intriga este interesanta cand cei 2 descopera ca au fost trasi pe sfoara. Partea cea mai auzanta a filmului este ca John repeta ca el este in vacanta, desi este implicat in misiunea fiului sau. De asemenea sunt cateva faze amuzante care mi-au placut tare mult, cum ar fi cand John incearca sa vorbeasca in rusa cu un sofer de taxi, dintru-n ghid de calatorie al idiotilor pe care l-a primit de la fiica sa inainte de plecare din State, si de fapt soferul de taxi ramane surprins ca John stie rusa, o alta faza amuzanta e cand McClane vrea sa opreasca o masina, soferul urla la el in rusa si Bruce il loveste zicandu-i ca nu a inteles nimic din ce i-a spus.

Trebuie sa vedeti filmul ca sa intelegeti :).

sursa foto.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Antrenament rapid, de interior

Carbohidrati pentru persoane sedentare sau usor active