in

Accelerează arderea grăsimilor cu acest suc super concentrat!

Cu acest suc concentrat vei stimula arderea grasimilor si vei reusi sa scapi de kilogramele in plus mult mai usor. Iată despre ce este vorba!

Printre cele mai puternice sucuri naturale se numără și sucul de pătrunjel. Este o băutură foarte concentrată care are numeroase efecte benefice pentru sănătate. Este suficient să bei 50-100 de ml de suc pe zi pentru a te bucura de toate proprietățile sale.

Fiind un stimulent general foarte important, sucul de pătrunjel ajută în tratarea problemelor precum:

– anemia

– problemele circulatorii

– problemele sistemului imunitar

– infecțiile intenstinale

– reumatismul

– afecțiuni ale vezicii urinare

– stările canceroase

– paranziții intestinali

– tulburările digestive

– obezitatea

Această licoare miraculoasă este extrem de eficientă în tratamentul bolilor infecțioase și face minuni pentru persoanele care se confruntă cu probleme ale glandelor endocrine. Chiar și durerile menstruale pot fi tratate ușor și sigur cu 50 ml de suc de pătrunjel pe zi.

Pe lângă toate aceste beneficii, sucul de pătrunjel are proprietatea de a accelera arderea grăsimilor și de a facilita procesul de slăbire. Are un puternic efect diuretic și elimină toxinele. De aceea este indicat în curele de detoxifiere, alături de țelină și salată. Desigur, o alimentație echilibrată și un program de antrenament adecvat nu trebuie sa lipsească dacă se dorește un proces de slăbire corect. Sucul de pătrunjel are un rol adjuvant, însă sfatul medicului specialist nu trebuie sa lipsească atunci când vă confruntați cu probleme de sănătate.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

2 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You Won’t Believe What Happened During This Guy Photo Session

10

25 Breathtaking Views Of The Himalayas, You Will Want To Forget ASAP