in

Aleargă de ziua ta! Te invită Ana Maria Brânză!

Uite o inițiativă superbă! Ana Maria Brânză își sărbătorește ziua într-un mod inedit și te invită și pe tine: Aleargă de ziua ta! Haideți să vă spun despre ce e vorba…

Campioana are un suflet mare și a decis ca de ziua ei sa organizeze un mic cros caritabil. Are invitați de seamă la petrecere (Monica Iagar, Mihai Covaliu, Alina Dumitru, Ionut Iftimoaie, Virgil Stanescu) și te invită si pe tine.

Astfel, duminica, 24 noiembrie, ora 10:00 in Parcul Tineretului, pavilion Cafeneaua Actorilor sunem cu toții invitați la ziua Anei, iar în loc de cadouri sunt așteptate donații pentru “Căsuța piticilor cu autism“. Vor fi mult mai apreciate decât orice alt cadou ;).

Acest eveniment nu este doar o petrecere mai altfel ci marchează lansarea oficială a platformei Aleargă de ziua ta.

Aniversarea zilei de naștere nu trebuie să fie neapărat un prilej de a-ți “dinamita” iarăși organismul. Cum ar fi ca, exact de ziua ta, să-ți inviți prietenii, nu acasă, nu la restaurant și nici într-un club, ci la o alergare sănătoasă într-un parc? Multipla medaliată europeană, mondială și olimpică, spadasina Ana-Maria Brânză, te provoacă să încerci și altceva. Poți fi “cool” de ziua ta aniversând-o într-un mod inedit și mai ales util pentru sănătatea ta și a invitaților tai, adică a celor dragi: alergând! Da, ai auzit perfect!

Iar dacă ești gata să renunți la cadouri în favoarea celor care au mai multă nevoie decât tine, să-ți dedici ziua unei cauze sociale, atunci chiar poți fi mândru de tine! Ana-Maria Brânză va da prima tonul nebuniei. Așa că, de ziua ei, pe 24 noiembrie, ea și-a invitat prietenii la cea mai inedită aniversare: o alergare sănătoasă în Parcul Tineretului.

Mihai Covaliu, Alina Dumitru, Virgil Stănescu, Monica Iagăr și Ionuț Iftimoaie sunt doar câțiva dintre cei care îi vor spune ”La mulți ani!” campioanei alergând împreună cu ea. Și cu tine! Pentru că Ana te invită cu mare drag să vii la ziua ei. Să alergi cu ea, cu prietenii ei și ai tăi, să beți un ceai sau un vin fiert ”după” și, firește, să depănați impresii.

Ce zici te bagi? Iată câteva detalii organizatorice:

– duminică, 24 noiembrie 2013, ora 10.00, adunarea la ”cartierul general” – pavilionul de pe malul lacului (lângă Cafeneaua Actorilor, terenurile de sport); atenție, echipament sportiv! cine vine cu cravată, îl trimitem la simpozion;
– până la start: timp pentru încălzire, cunoștințe noi și primele bancuri ale zilei; plus donațiile pentru pitici, în urna oficială;
– la 10.30 dăm startul cu un Kalashnikov, dacă nu găsim un pistolet la băieții de la atletism; sau strigăm cu toții ”Hai!” și dăm drumul la picioare;
– traseul va avea 2,9 km – câte 100 m pentru fiecare din anii pe care-i împlinește Ana-Maria Brânză (ooops, am dat-o în vileag!);
– pe traseu vom avea oameni de ordine, un echipaj medical și o salvare – pentru cine vrea să o facă pe Carl Lewis și dă chix; pentru cazurile ușoare am pregătit o roabă;
– la final, adunarea sub pavilion pentru ceai, vin fiert și alte briez-brizuri, cadouri surpriză de la sărbătorită și pus la cale următoarea aventură.

Surpriză!! La ziua Anei, unde ai fost deja invitat(ă), vei primi un magnet de frigider personalizat, cu autograf, dovadă a prieteniei voastre. Ca nou prieten, o poți invita și tu, la rândul tău, la o alergare de ziua ta; sau la o miuță, ori la un meci de baschet… orice, alergătură să fie!

Dacă vei fi ales/aleasă prin tragere la sorți, atunci Ana-Maria Brânză va veni la ziua ta și va alerga cu tine, prietenii și invitații tăi. Asta se va întâmpla în fiecare săptămână, timp de un an, cât ține marea campanie.Dacă nu poate Ana, atunci va fi Mihai Covaliu… sau Ionuț Iftimoaie… sau Alina Dumitru… sau Virgil Stănescu… cineva va fi cu siguranță, căci Ana se va ocupa de asta. Doar e proiectul ei!

Eu din păcate nu voi fi în oraș în acest weekend, mi-aș fi dorit să particip la această superbă inițiativă. Dar, îi urez Anei “La Mulți Ani”, sănătate nemărginită și spor la alergare atât ei cât și celor care acceptă invitația! Toate bune, spor(t) în toate!

Stați cu ochii pe AleargăDeZiuaTa.ro și pe pagina de facebook!

Încă o dată, felicitări pentru această superbă inițiativă!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sky Run – provocarea mea!

Internet is for porn & hashtags are for social media!