in

Internet is for porn & hashtags are for social media!

Am acest articol în draft de foarte multă vreme și mă tot pregăteam să îl postez, dar mereu am renunțat cu gândul că oricum nu o să fiu înțeles și că se vor crea discuții deloc constructive în jurul lui: HASTHAGS!

Dar pentru că în ultima vreme cam peste tot aud aceleași discuții legate de hashtaguri, m-am gândit să îl postez, fie ce o fi! Nu sunt expert social media, nu mă dau expert social media, am fost PR Online (sau mă rog, mai nou se numește social media expert) pentru mai multe persoane publice și am câteva conturi online pe care mi le administrez singur-singurel, cu succes aș zice eu.

Aud tot mai multă lume că se plânge cumva de multitudinea de hashtaguri pe care unii le folosesc. Da, și eu folosesc multe hashtaguri dar doar pe instagram (din care unele inevitabil ajung pe twitter si pe facebook).

Nu folosesc hashtaguri multe pe twitter (deși de la el a plecat ideea cu hashtagul), nu folosesc hashtaguri aproape deloc pe facebook, deși Mark le-a implementat de ceva vreme… Hashtagurile sunt pentru mine o obișnuință încă de pe vremea mIRC-ului și mi se pare că au venit natural în era rețelelor sociale.

Da, sunt mulți care folosesc hashtagurile total irelevant și la extrem, dar până la urmă fiecare alege dacă și când abuzează de un feature implementat. Și până la urmă daca nu ar fi o evoluție, de ce ar fi posibilă folosirea lor pe majoritatea rețelelor sociale și mai ales de ce se pot lega conturile sociale între ele?

Așa că pe viitor, ca să fim înțeleși:

– hashtagurile vin de pe vremea mIRCului unde erau folosite cu succes.
– hashtagurile au fost readuse în actualitate de twitter unde sunt folosite cu succes.
– hashtagurile au fost implementate de facebook unde sunt folosite mai mult sau mai puțin cu succes.
– hashtagurile sunt folosite pe instagram cu cel mai mare succes.
– hashtagurile au fost readuse în actualitate în ideea unui internet ceva mai organizat.
– hashtagurile sunt folosite mult și prost de foarte mulți useri, dar e alegerea fiecăruia ce urmărește și ce foloseste.
– hashtagurile sunt folosite de mine extrem de mult dar extrem de relevant și cu succes la pozele de pe instagram, poze care inevitabil ajung și pe twitter și facebook, deci uneori, inevitabil folosesc hashtaguri multe pe twitter și instagram, chiar daca sunt relevante și chiar dacă nu sunt chiar destinate acestor rețele sociale.
– hashtagurile sunt folosite cu un foarte mare succes de către straini (persoane publice sau mai puțin publice) cu jdemii de urmăritori și nu prea aud userii de afară să se plângă de asta.

hashtag-logo

Altfel, #ramândecumamstabilit :)).

sursa foto

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aleargă de ziua ta! Te invită Ana Maria Brânză!

Despre importanța mișcării pentru sănătate