in ,

Antrenament brațe: superserii

Am tot vorbit și am tot prezentat antrenamente pentru biceps, pentru triceps, antrenamente pentru brațe mari sau definite… De fiecare dată am adus foto-video, fie ale mele, fie ale altora de pe net…

valentin bosioc

Deși sunt în continuare în vacanță/concediu și sunt în pauză de antrenamente de aproape două luni, ocazional mai fac un antrenament pe săptămână, atunci când pot… Și dacă tot am trecut pe acasă printr-o sală old school, veche și ruginită (poze multe găsești pe pagina de facebook), am zis să nu ratez ocazia și să fac un filmuleț cu unul din antrenamentele cu superserii pentru brațe. Ce vei vedea mai jos în video este o variantă, exercițiile se pot modifica, însă este important principiul superseriilor.

Fără alte cuvinte, antrenament pentru brațe: superserii (video)

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebări și răspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Dacă vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă.

Toate bune, spor(t) în toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

18 Comments

Leave a Reply
 1. Eu de la flotarile la paralele m-am ales cu o durere in stern pentru o saptamana, din ce am cautat pe net cica ar fi facut coastele presiune pe stern. M-am gandit sa renunt la ele pentru un timp ( cel putin o luna) , ce zici?

 2. felicitari!
  am si eu o intrebare: in afara de exercitii, si banuiesc si o alimentatie potrivita, iei si suplimente, steroizi sau alte de astea?
  multumesc, si succes!

 3. Salut ! Spune-mi te rog . As vrea sa incep si eu antrenamentele tale pentru brate mari ( acesta ) si piept mare . Cum ar fi indicat sa fac ? Luni programul pentru piept , miercuri programul acesta , vineri spate iar sambata Umeri trapez ?

 4. Îmi poţi da un antrenament corect pentru braţe, am gantere de 2 si 4 kg. [ Nu pot merge la sală, deci lucrez doar acasă ]

  Braţe adică biceps şi triceps.
  Mulţumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Elysium

Back in biz