in

Back in biz

Ușor-ușor încerc să mă repun pe linia muncii. Vacanța mea se apropie de sfârșit, a fost una deosebită cu multe planuri și idei. Am pus pe foaie ce era de pus, mai am unele de rezolvat, dar ușor-ușurel încerc să mă adun.

Va fi o toamnă extrem de plină pentru mine, una foarte ocupată dar și productivă în același timp. Cel mai probabil că de săptămâna viitoare voi fi gata de întâlniri prin București, voi mai avea una-alta de rezolvat, dar ne pregătim să intrăm în grila de toamnă în forță, să ne prindă Sărbătorile de iarnă fit și mai ales, vara viitoare sa nu ne mai ia pe nepregătite.

Așadar, oficial, din 2 septembrie sunt din nou la treabă. Până atunci încep ușor să îmi aranjez programul, să văd ce modificări vor fi. Momentan am schimbat câte ceva în pagina asta: http://bit.ly/antrenorpersonal.

Eu o să încep să reiau e-mailurile primite în concediu, să iau legătura cu cei care m-au contactat în această perioadă, însă pentru o mai multă siguranță, daca m-ai contactat (telefonic, e-mail sau pagina de contact), cel mai probabil te-am rugat să revii pe finalul lunii august, așa că te rog să o mai faci o dată.

Hai, să purcedem, că avem treabă!

Toate bune, spor(t) în toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Antrenament brațe: superserii

Alergător, caut echipă la Trichallenge 2013