in

Bocseni suferind,part tWo

Ce se intampla dom’le cu Bocsa City?.Sufera oamenii acolo,dar mai nasol este ca,imi face orasul natal de cascadorii rasului :| .Deci m-am uitat la Din Dragoste (stiam ca va fi cu Bocsa city),si nu ma pot opri din ras.Insa in acelasi timp ma oftic,sa stiti ca totusi nu toti sunt asa in Bocsa ;).Dupa ce va ziceam de italianul-bocsean suferind,a venit randul unui vecin de al meu (sau de al parintilor mei,ca eu sunt cam plecat din Bocsa de cativa 6,7 anisori :> ).

Voi reveni cu update cu video de cascadorii rasului!

Am revenit tot aici cu update cu tot cu video!.Vezi via Antena 1pe Vadim al Bocsei (apare in partea a -2 a a emisiunii)

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

2 Comments

Leave a Reply
  1. Sunt tot mai nelinistit de cele intamplate in Bocsa asta .Traiesc perioada neajunsurilor si angoasei sociale.Ma ingrozeste viitorul,care vine galopant cu neagra lui figura. Sa vad cine-i fericit azi ?La nimeni nu-i vad figura limpede si fara griji,nimeni nu prea zambeste cu sufletul incarcat de grijile de zi cu zi.Toata lumea s-a obisnuit cu actuala stare…..PANA CAND?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Simona Nespalata

R.I.P. Colea Rautu