in

Caut colaborator/colaboratoare

Blogul ăsta nu mai e de mult unul pur personal. S-a transformat în site, s-a transformat în mini-forum, s-a transformat în locul în care poposești atunci când vrei să găsești informații despre tot ce înseamnă WELLNESS.

Doar că, din păcate, în ultima perioadă sunt foarte prins cu proiectele mele offline și din păcate nu mai am timpul pe care îl aveam înainte, timp pe care îl dedicam publicării articolelor atât de folositoare pentru mulți. Nu mai am timp nici de tutorialele video de pe YouTube…

Dar aici interveniți voi, aici vă cer ajutorul și vă ofer o șansă!

Vrei să publici articole pe ValentinBosioc.com și/sau AntrenorPersonal.PRO? Știi ce înseamnă wellness? Ești pasionat(ă) de industria fitness?! Faci sport sau cunoști multe despre alimentație și antrenamente? Putem colabora frumos, putem face chestii drăguțe din care să câștige toată lumea!

Dacă ești interesat(ă) și crezi că ai ceva de spus în această industrie, dă-mi un e-mail pe valy[at]valentinbosioc.com și îți ofer toate detaliile!

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebări și răspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Dacă vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă.

Toate bune, spor(t) în toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

5 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonamentele stomatologice

Top 5 ţepe ale metodelor de slăbire pe care trebuie să le eviţi