in

The Color Run – România 2014

Hai să vedem câți dintre voi ați auzit de The Color Run™ – Happiest 5k on the Planet?

Cum ce este? Este o cursă de 5 km plină de culoare! Întâi ia și privește clipurile de mai jos.

Buun. Le-ai privit cu atenție? Ți-au plăcut? Vrei așa ceva și în România? Ei bine, am o veste minunată! VOM AVEA The Color Run™ și noi! Cum, nu știi nici acum despre ce este vorba? Hai să îți povestesc mai multe:

The Color Run™ – cunoscută și drept “Happiest 5k on the Planet” – este o cursă euforică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea.

Axată mai puțin pe timpii de alergare și mai mult pe distracția nebună, The Color Run™ este o cursă necronometrată de 5 kilometri, în cadrul căreia mii de participanți sunt vopsiți din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs.

Distracţia continuă şi după încheierea cursei, cu un uriaş festival unde se folosește din nou pudră colorată din belşug, pentru o explozie de fericire şi experienţe memorabile, fără a mai pune la socoteală milioanele de combinaţii de culori intense. Deci cu siguranță una din cele mai bune petreceri post 5k

Sunt doar două reguli extrem de simple:

1. Începe cursa în haine albe.
2. Treci linia de sosire scăldat în culori.

The Color Run™ a luat amploare odată cu lansarea sa, în ianuarie 2012 şi a crescut de la peste 50 de evenimente şi 600.000 de participanţi în 2012 la mai mult de 100 de ediţii şi peste un milion de alergători în 2013.

Din 2014 The Color Run™ vine şi în Romania!!!

color run

Fii sănătos. Fii fericit. Fii tu însuţi.

Sănătate

The Color Run™ înseamnă distracţie şi energie pozitivă însă evenimentul promovează şi un stil de viaţă sănătos. Mai mult de 60% din participanţi aleargă aici o cursă de 5 kilometri pentru prima dată în viața lor, iar evenimentul contribuie la promovarea interesului pentru îmbunătăţirea stării de sănătate si a stilului de viaţă activ.

Bucurie
„Considerăm The Color Run™ ca fiind ”Happiest 5k on the Planet” pentru că evenimentele noastre aduc laolaltă prieteni şi membri ai familiei într-un spaţiu unic, sănătos şi distractiv”, a declarat Travis Snyder, fondatorul The Color Run. După ce sute de mii de participanţi i-au trecut linia de sosire, descrierea pare mai mult decât potrivită

Unul dintre copii participanţi povestește: „Mă joc pentru că este sănătos şi distractiv; mai ales când alergi prin culori!”

Un altul a afirmat: „N-am mai alergat niciodată într-o cursă, dar de-abia aştept The Color Run™ fiindcă o să fim vopsiţi în culori şi e atât de distractiv!”

Originalitate
Participanţii provin din medii demografice foarte variate şi la fel variază şi motivele pentru care iau parte la cursă. Fără învingători sau timpi oficiali, The Color Run™ este deschisă tuturor – copii de 2 ani sau bătrâni de 80, persoane care aleargă pentru prima dată şi atleţi profesionişti deopotrivă.

Mai mult de 60% din participanţi aleargă pentru prima dată în viaţa lor o cursă de 5 kilometri şi sunt aici pentru a sărbători şi a marca realizările lor în adoptarea unui stil de viaţă sănătos.

Mulţi dintre ei aleargă din dragoste, iar The Color Run™ a condus până acum la 10 cereri în căsătorie şi o nuntă. Alţii participă în memoria unor persoane dragi care au trecut în nefiinţă sau care se luptă cu boala.

Fie că eşti alergător amator sau atlet profesionist, cei 5 km ai acestei curse vor reprezenta cea mai colorată cursă a vieţii tale, şi cea mai memorabilă!

Susţinerea comunităţii
The Color Run™ este o organizație cu scop lucrativ, însă îmbrăţişăm oportunitatea de a colabora cu organizaţii nonprofit, de a contribui la eforturile deosebite ale acestora în comunitate şi de a promova cauzele pentru care ele militează.

Din 2012, The Color Run™ a reuşit să strângă donaţii pentru mai mult de 80 de organizaţii nonprofit locale şi naţionale.

colorrun

Buun! Ți-am tot povestit despre eveniment, despre cât de mișto o să fie și despre toată nebunia colorată. Hai să îți spun și unde va avea loc, când va avea loc și cum poți participa.

Unde? București, Parcul Tineretului
Când? 26 aprilie 2014
Cum participi? Te înscrii pe site. Acolo găsești toate informațiile necesare, regulament, program și info despre taxele de participare. Pentru că suntem în luna iubirii, de azi până de Dragobete, poți beneficia și de reduceri (info via facebook) dacă iei minim 2 bilete.

Dar asta nu e tot! Pentru că susțin evenimentul și pentru că îmi place foarte mult mișcarea, m-am înțeles cu organizatorii și am încă o surpriză pentru voi! Detalii în rândurile următoare…

– Dai LIKE pe facebook la pagina mea și pagina The Color Run™
– Te înscrii pe site-ul oficial la eveniment
– Îmi faci dovada înscrierii printr-un printscreen
– Ne vedem la eveniment și îți ofer un voucher de o săptămână la World Class (Titan, Promenada sau Plazza) – valabil pentru primii 5. Mergem pe principiul primul venit, primul servit!

Ce zici, te bagi?!

 

Sponsorii din Romania ai evenimentului sunt:

Title Sponsor: DERO | Main Sponsor: Orange Romania | Sponsori: DoveWorld Class | Official Supplier: ASICS | Partener media: ProSport

The Color Run™ – site oficial
The Color Run™ – facebook
The Color Run™ – youtube
The Color Run™ – twitter
The Color Run™ – instagram

Zi! Așa-i că ne colorăm împreună?

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cum combinăm alimentele?

Hidratarea