in

ImplantConnect – informare și educare implanturi dentare

În România, doar 30% dintre adulți au toți dinții naturali, fapt ce plasează țara noastră printre ultimele locuri în Uniunea Europeană în ceea ce privește sănătatea dentară. Media la nivel european este 59%, cu unsprezece procente mai puțin față de țara noastră.

În spatele acestor statistici se află accesul dificil la informații de încredere, teama de stomatolog, lipsa soluțiilor financiare și chiar neconștientizarea nevoii de tratament.

Pe de altă parte, progresele din domeniul stomatologiei ne oferă astăzi soluții avansate de reconstrucție a zâmbetului, astfel încât pacienții noștri pot beneficia de zâmbet nou într-un timp scurt, fără durere și fără grija costurilor datorită soluțiilor financiare pe care le oferim.

De aceea, Dent Estet a creat ImplantConnect, un program unic de informare și educare pe tema implanturilor dentare. Inițiativa, o premieră în România, are rolul de a responsabiliza pacienții în alegerea celor mai bune servicii atunci când vine vorba de reabilitarea zâmbetului.

În cadrul primului seminar, participanții au discutat deschis cu specialiștii implantologi ai clinicii despre opțiunile pe care le au și au avut ocazia unică de a urmări în timp real o operație complexă de implant dentar.

E extrem de important să se cunoască toate datele despre implanturile dentare, avantaje, riscuri și beneficii, de aceea recomand să urmăriți IMPLANTCONNECT!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 reguli pentru un antrenament corect

Se mai face sport în școli?