in

CONCURS: Castiga invitatii duble la “INTRUSA” de la Teatrul Masca!

UPDATE: Concursul s-a incheiat, multumim tuturor pentru participare si mai ales multumim Teatru Masca pentru invitatiile duble. Pentru ca suntem pe fuga (facem bagaje pentru un weekend de relaxare in Predeal la Casa Bunicii), am facut o extragere putin mai rapida, am lasat-o pe Mango in pace azi :).

Am spus ca o invitatie dubla o voi oferi pur si simplu subiectiv, iar celelalte doua prin tragere la sorti. Avem asa:
– 8 comentarii
– o invitatie dubla merge subiectiv la Catalin
– 7 comentarii (1=matzy; 2=elena; 3=Iio; 4=Valentina Manea; 5=Valentina; 6=Elena Rusu; 7=Tudorache Daniel)

Castigatorii celorlalte doua invitatii duble sunt: Valentina & Tudorache Daniel.

Video mai jos. Felicitari castigatorilor (veti primi un e-mail la care va rog sa raspundeti pana in ora 11.30 ca pe urma voi fi ofline), multumim tuturor pentru participare.

Pentru ca am spus intotdeauna si voi spune mereu ca cei de la Teatrul Masca sunt niste minunati si pentru ca au fost reactii frumoase in urma primului concurs organizat aici, azi avem inca unul.

Teatrul Masca (Twitter / Facebook) pune la bataie 3 invitatii duble pentru spectacolul Intrusa care va avea loc vineri la ora 19.00.

Ce trebuie sa faci ca sa castigi una din cele trei invitatii duble? Sa lasi un comentariu la acest articol in care sa ne spui de ce vrei sa mergi la spectacol si cine joaca rolul intrusei Juliana (hint: !!! ).

Ca sa va fac pofta si mai mare de a vedea spectacolul va las cu cateva filmulete imprumutate de pe blogul prietenilor nostri de la Masca. (pentru poze click aici)Pentru ca eu voi lipsi weekendul asta din oras si din online, concursul se incheie joi la ora 23.59. Castigatorii vor fi alesi la fel ca in primul caz: o invitatie va fi oferita pur subiectiv, iar celelalte doua prin tragere la sorti.

Spor si succes!

P.S. Asteptam pe urma castigatorii sa ne povesteasca cum a fost ;).

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

11 Comments

Leave a Reply
 1. Salut!
  Alina Crăiţă este actrita care joaca rolul intrusei Juliana, iar motivele pentru care imi doresc sa merg la aceasta piesa sunt variate: pe de o parte, nu am fost niciodata la Teatrul Masca si mi-as dori sa o fac, desi se afla in cealalta parte a orasului fata de cea in care locuiesc eu, pentru ca am mai interactionat cu oameni care reprezinta Teatrul Masca, in cadrul unui internship, oameni care mi-au placut foarte mult si pentru ca este un spectacol regizat de Mihai Malaimare de care doar am auzit, dar mi-as vrea tare mult sa-i vad acest spectacol.

  O zi faina!

 2. Alina Craita este actrita din rolul principal. Vreau sa vad si aceasta piesa pentru ca am fost de curand la Festivalul Mastilor Europene si mi-a placut grozav cum arata Teatrul Masca, incredibil de modern si colorat. As vrea sa il duc si pe sotul meu la teatru, care nu vorbeste f bine romana, deci o piesa ca Intrusa, bogata in simboluri, e foarte potrivita!

 3. De ce imi doresc o invitatie la “Intrusa”? Pentru ca Alina Craita este actrita din rolul principal si pentru ca mi-as dori tare mult sa continui seria recomandarilor de #peblog cu inca un spectacol al Teatrului Masca :)

 4. Alina Craita. Pentru ca nu am mai mers de mult la o piesa de teatru in general dar si pentru ca nu am mers niciodata la teatru de cand sunt in Bucuresti.

 5. Pentru ca “fata cu crenguta” (Alina Craita) din Sluga la Doi Stapani m-a cucerit iar intrusa Juliana m-a facut curioasa. Pentru ca Teatrul Masca promoveaza teatrul altfel. Pentru ca intr-o zi au jucat doar Commedia dell’Arte.
  Pentru ca Venexia m-a impresionat. Si pentru ca mama mea e “fan” Jorge Luis Borge si as vrea s-o duc la acest spectacol.

 6. Am crescut de mic in acest cartier si ultima oara cand am calcat pe locul unde este teatrul a fost cand cladirea servea un cinematograf.Actualul obiectiv a crescut sub ochii mei si sunt extrem de suparat pe mine ca am descoperit oarecum tarziu ce se ascunde aici…Doua spectocole nu inseamna mare lucru. Emotia acestei toamne este de departe descoperirea Linistii de pe bulevardul Uverturii.Inca ii multumesc (in gand) prietenului care m-a invitat intamplator aici si mai multumesc (in gura mare , sa stie toata lumea !) acestor pasionati a caror daruire mi-au fascinat ultimele weekend-uri.Asadar: urmeaza sa merg la spectacol pentru oameni , pentru actori , pentru artisti , pentru maestri si nu in ultimul rand , pentru a descoperi si mai bine cine este Alina Craita .

  Cu respect , Daniel Tudorache

  P.S – Nu ma pot abtine sa nu spun ca de fiecare data la aparitia in scena a d-lui Sorin Dinculescu vad aparitia unui alt mare artist : Christopher Walken. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#zmnPARTY = ZaMaNiparty = FUN!

Home cardio workout: 55 reps