in

CONCURS: Holcim îți premiază școala cu un teren de nota 10!

În urma evenimentului de lansare a Școlii Zidarilor, Holcim România și-a propus să facă anul acesta un cadou “beton” unei școli sau liceu din România – un teren sport de nota 10!

Vrem să reabilităm un teren de sport, să-l facem mai modern și durabil, precum sunt toate lucrurile în care credem. :)

Concursul nostru este deschis tuturor profesorilor din România. Dacă terenul școlii sau liceului la care predai are nevoie de o reabiltare dă JOIN evenimentului nostru, POSTEAZĂ într-un comentariu numele instituției de învățământ pe care o propui, datele de contact ale instituției, numărul de elevi care vor beneficia de noul teren, performanțele sportive ale școlii/liceului (dacă este cazul) și un răspuns la întrebarea: “De ce are nevoie scoala/liceul la care predai de un nou teren de sport?”.

Dacă ești elev și vrei un nou teren pentru școala sau liceul tău, nu uita să îți inviți profesorii să participe la concurs! :).

Pe data de 4 septembrie închidem înscrierile și până pe 8 septembrie, juriul format din Alina Cristea (Manager Dezvoltare Durabila, Holcim Romania), Ioana Borangic (Manager de Comunicare, Holcim Romania), Lăcrămioara Botezatu (Project Manager la CRSmedia), Ana Maria Petcana (Jurnalist Mediafax) și subsemnatul, va alege 5 școli/licee pe care le vom supune la vot prin like-uri pe pagina Holcim de Facebook într-un album dedicat. Cea mai votată înscriere câștigă terenul!

Concursul se va finaliza pe 15 septembrie!

Regulamentul complet al concursului poate fi citit aici.

Hai, înscrie-te, că abia aștept să jurizez și sp vă ofer șansa unui teren de sport!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Valentin Bosioc din LuxPentruTine

    Tăițeii instant: un pericol pentru sănătatea noastră!