in

Cu fitnessul NECENZURAT

Am fost invitat în direct la emisiunea Adrianei Bahmuțeanu de la Antena Stars, NECENZURAT sa le explic modelelor ca au nevoie de un tonus muscular bun și că înfometarea nu e o soluție.

Video mai jos!

Valentin Bosioc @ Antena Stars

Vezi mai multe video din sport

Mulțumesc pentru invitație.

Fetelor, sper că ați înțeles, da?!

P.S. Am auzit tot felul de vorbe dubioase. Ba că am fost plătit pentru apariție, ba ca aia, ba că aialaltă… Ideea e următoarea: producătoarea emisiunii m-a sunat ieri seară să îmi propună sa merg în LIVE să vorbesc despre sport și să le explic fetelor că nu înfometarea este soluția și că nu doar operațiile și darul de la Mama Natură ajută. Că fără sport nu faci nimic. Nu știam cui trebuia să vorbesc și nu știam că va trebui să le și pun să se miște pe tocuri cui. Așa că am improvizat! Și a ieșit și am râs. Plus că a fost primul meu LIVE la tv. Am mai avut apariții dar la emisiuni înregistrate, iar live am mai avut doar pe radio. Ținând cont de asta, spun că a fost super ok ;).

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nu contează cum. Nu contează unde. MIȘCĂ-TE!

Personal Training cu produse apicole naturale