in

Cum ma mentin in forma…

Acest articol vine ca un raspuns la intrebarile mai multor persoane, majoritatea cu aceeasi esenta: sunt hiperactiv, ma trezesc devreme, ma pun la somn relativ tarziu, alerg de colo-colo toata ziua, nu prea mai am weekenduri si totusi reusesc sa ma mentin la un nivel ok din punct de vedere fizic si psihic.

valentin bosioc

Pai raspunsul e unul destul de simplu, punctual:

– mananc mancare buna gatita de fata mea – e foarte important sa te alimentezi corect si complet.
– in prezent iau vitamine/minerale wellman – am spus intotdeauna, recomand sa consumi un complex de vitamine si minerale. Nu mai insist, stiti foarte bine de ce recomand vitamine si minerale.
– consum o data pe zi un shake proteic: Whey Gold Standard On de la MegaProteine. Sa nu va aud ca sariti cu comentarii ca trebuie sa iau mai multe cupe pe zi, ca trebuie sa consum mult si asa mai departe. Eu nu il iau pentru crestere in masa musculara ci il iau pentru refacere, pentru mentinere, de aceea nu consum mult. In plus, asa cum am mentionat mereu, suplimentele sunt SUPLIMENTARE… Le iau doar cand simt nevoia. Nu sunt consumator frecvent de suplimente, nu fac obsesie din ele si nu le consum frecvent. Daca pana acum am mers “pe curat”, acum au intervenit factori ca varsta, stilul de viata, antrenamentul… Asadar, se cerea!
– 2 lingurite / zi de energizant natural apicol de la Sabadus.
– ma antrenez corect si complet, intens. Nu stau mai mult de 45 de minute la un antrenament. Fie fac superserii, fie lucrez functional.

La toate astea adaug iubire si pasiune si astfel reusesc sa stau in forma, chiar daca, teoretic, fizic sunt suprasolicitat :).

Toate bune, spor(t) in toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Valentin Bosioc - antrenor personal

De ce nu mai sunt online

Combinarea corectă a alimentelor