in ,

De ce nu mai sunt online

Valentin Bosioc - antrenor personal
Valentin Bosioc - antrenor personal: acasa, in sala, online

Sau ma rog, de ce nu mai sunt asa de activ pe online? Pentru ca sunt extrem de ocupat in offline. Pentru ca desi as vrea sa am in continuare timp de blog si de online, am din ce in ce mai putin timp pentru asta…

Ma trezesc in fiecare dimineata la 7, la 8.30 – 9.00 am iesit pe usa si ma intorc seara la 23.- 23.30 acasa. Atunci abia astept sa pun mana pe pisicutele mele sau sa petrec ceva timp cu cei dragi.

Da, muncesc mult, dar fac ce imi place!

Valentin Bosioc - antrenor personal
Valentin Bosioc – antrenor personal: acasa, in sala, online

Sunt intr-o continua invatare, pun la cale concepte noi de antrenamente, lucrez cu oamenii la domiciliu, la birou, in aer liber, in sala sau ii consiliez online. Singura mea problema e ca nu mai am timp fizic de aproape nimic, dar si cand vine o vacanta, voi profita de ea maxim.

Asadar, pana mai apuc eu sa torn aici ceva articole interesante, am sa te rog sa cauti in arhiva, sigur vei gasi ce te intereseaza, fie ca e vorba de antrenamente, fie ca e vorba de alimentatie.

Totusi, daca ma contactezi si imi ceri mai multe detalii despre cum putem colabora, iar eu iti raspund, am rugamintea sa imi raspunzi si tu inapoi, chiar daca raspunsul este negativ si nu mai vrei sa colaboram. Dar e de porc sa ceri detalii, sa le primesti si mai apoi sa nu mai dai niciun semn.

Unde te pot antrena?

– In Pure Fitness din Afi Palace Cotroceni (unde voi tine si o clasa incepand cu 13 mai).
– In 168 Sport Station.
– La domiciliul tau.
– In parc (daca vremea tine cu noi).
– La birou.
– La domiciliul prietenei/prietenului.

Pentru detalii despre oferte, promotii, tarife si conditii, contacteaza-ma!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Arata-mi abdomenul si te premiez!

Cum ma mentin in forma…