in ,

Exerciții pentru fesieri cu sacul

Da, sună ciudat… Nu am mai reușit să filmez ce mi-am propus, am in standby mai multe exerciții atât pentru băieți cât și pentru fete, cu propria greutate a corpului, la TRX sau cu accesorii libere. Din păcate timpul meu este extrem de limitat, între cele două săli și oamenii cu care lucrez abia mai reușesc să am timp pentru mine… Însă hai să trecem peste asta…

Vreau să discut puțin cu fetele azi… Am un filmuleț cu câteva exerciții excelente pentru fesieri, coapse și abdomen. Multe dintre aceste exerciții le execut și eu cu fetele mele (rog confirmare).

Sandbag-Training

Ideea e să alegi ce îți place din acest clip, dar mai ales ce funcționează. Încălzește-te înainte, leagă exercițiile cu cap si fă-le fie pe intervale, fie pe serii de repetări.

P.S. Poți înlocui sandbag-ul cu orice altceva care te coafează ;).

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebări și răspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Dacă vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă.

Toate bune, spor(t) în toate!

sursă foto.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

After Earth | 1000 Post Terra

Echipa Câștigătoare pe Drumul Laptelui