in ,

Exercitii pentru triceps: Extensii din aplecat cu gantera

Hai salut, sportivii mei! A mai trecut o saptamana nebuna si calduroasa. Noi continuam Vinerea Sportiva, chiar daca e canicula.

Inainte de toate, mentionez (inca o data) ca fitness/culturism este un sport cat se poate de deschis si fiecare dintre antrenori sau sportivi iti vor recomanda anumite exercitii, anumite programe, in functie de cum le e lor mai bine, cum simt ei ca intra mai bine. Daca se poate spune asa, culturismul este un sport destul de subiectiv.

Pentru antrenamentul meu de abdomene fa un click AICI. Daca ai intrebari despre sala/fitness/culturism/nutritie in general, te astept AICI. Programul meu actual de sala este ASTA. AICI gasesti un tabel complet cu compozitia alimentelor (bazele nutritiei).

Daca esti interesat(a) de articolele mele sportive, le poti vedea pe toate AICI.

Gata, destul cu self-promo… Sa trecem la treaba. Azi avem inca un exercitiu pentru triceps: Extensii din aplecat cu gantera.

Acest exercitiu poate fi considerat un exercitiu de final, de varf deoarece lucreaza muschiul la o contractie maxima. Este usor de executat: din pozitia aplecat, cu un picior si o mana sprijinite pe banca, asezati bratul cu gantera paralel cu solul, iar antebratul perpendicular cu solul. Inspirati, impingeti gantera in sus pana cand antebratul devine paralel cu solul, expirati si reveniti la pozitia initiala.

Ca si in celelalte cazuri, alegeti-va greutatile potrivite ca sa nu riscati accidentari.

SPOR SI BAFTA!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

6 Comments

Leave a Reply
  1. Buna ziua. Am si eu o rugaminte la dumneavoastra. Vreau sa incep la sala de forta si as dori daca puteti sa imi recomandati un program zilnic de antrenament. Vreau in primul rand sa dau jos din burta si sa imi dezvolt masa musculara. Astept un raspuns. Va multumesc. O zi buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tie ce Romanie iti place?

Transmisiuni TVR 2: Echipa Nationala de Polo @ Mondiale Shanghai