in

Holcim îți predă ștafeta la fapte bune!

Frumoasă tare inițiativa Holcim.

 

Pe scurt: în urma unui concurs organizat cu ocazia lansării proiectului Școala Zidarilor, Holcim a hotărât să doneze 15000 de euro pentru reabilitarea terenului de sport al unei școli din România. S-a organizat cu această ocazie un concurs pe facebook, din juriul căruia am facut și eu parte.

Mii de elevi și profesori au împărtășit cu noi dorințele lor, ne-au trimis poze și povești emoționante, am avut ocazia să aflăm o parte din istoria, succesele și motivele de mândrie ale fiecărei școli. Deși la final de premiul cel mare a beneficiat o singură școală, oamenii de la Holcim s-au gândit să predea ștafeta mai departe, pentru că sute de alte școli merită același ajutor și au nevoie de condiții mai bune de desfășurare a orelor de sport. Astfel, Holcim lansează provocarea ștafetei la fapte bune către toate companiile din România! Ei vor veni în întâmpinarea tuturor cu expertiza și cunoștințele necesare pentru a alege cea mai buna opțiune de reabilitare și pentru a susține o școală, după preferințele fiecăruia.

 

Ca să fiu sincer mi se pare o idee excepțională și ar fi chiar păcat să nu intervină mai multe companii. Pe lângă awarnessul pe care cu siguranță îl vor câștiga companiile, gândiți-vă la bucuria celor din școala care beneficiază de așa ceva!

Pe mine m-au surprins plăcut când mi-au trimis ștafeta și când am descoperit în ea o poza cu liceul meu… Heh, ce vremuri!

stafeta holcim

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Job de vis: ești plătit să faci mișcare!

UFO Photobombs Selfie Taken in California