in ,

Mic dejun cu Mihaela Rădulescu

Mic dejun cu Mihaela Rădulescu: 10 idei pentru dimineți sănătoase

Ca mai toate vedetele care se respectă, Mihaela Rădulescu este mereu atentă la felul în care arată. Crede în sport, viață echilibrată și alimentație sănătoasă. De aceea la vârsta de 45 de ani are o siluetă de invidiat, e plină de viață și energică.

Fiind o fire activă și disciplinată, vedeta își ia porția zilnică de mișcare (e îndrăgostită iremediabil de sporturile extreme) și hrană sănătoasă, fără excepție. Se menține tânără prin gândire, atitudine, pasiune, dar și prin diverse trucuri pe care le-a încercat (fie că recunoaște sau nu): “sucuri, semințe, detox-uri, măști, vitamine, masaje, proceduri cosmetice și chirurgicale”.

Pe rețelele de socializare, dar și pe site-ul personal, Mihaela Rădulescu încearcă să promoveze stilul de viață sănătos și pentru cei mai mulți prieteni virtuali este o adevărată sursă de inpirație. Mesajele motivaționale, fotografiile în care își arată trupul impecabil și sfaturile în ceea ce privește alimentația echilibrată primesc mii de aprecieri.

Diva a împărtășit fanilor ei câteva rețete pentru un mic-dejun sănătos și gustos. “Treaba cu mic-dejunul e sfântă la mine și, de multe ori, rămâne singura masă bogată a zilei. Oricât ați fi de grăbiți, treziți-vă cu 10-15 minute mai devreme, ca să începeți ziua în cel mai sănătos și deștept mod cu putință. Jos cafeaua și tigara pe stomacul gol, jur că vă faceți un rău imens pe termen lung…. Trăiască mic-dejunul colorat ( e o chestiune studiată, cică ai dublă energie și calm deplin, dacă mănânci cel puțin 3 culori – ouă galbene, ardei roșu, sparanghel și frunze de mentă…verzi, iaurtul de cireșe …roz, gemul de caise portocaliu..) și cele 15 minute de gimnastică la care nu renunț”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul de Facebook.

Încearcă și:

“1. Iaurt dietetic cu banane și caju

2. Fulgi de ovăz cu dovleac – o combinație foarte sănătoasă, care contribuie la o digestie corectă și ușoară

3. Avocado cu pâine prăjită – se poate adăuga puțină zeamă de lămâie și miere

4. Smoothie – ex: banane cu spanac și pătrunjel/banane cu căpșune și alte fructe

5. Tofu sub formă de omletă – ingrediente: tofu, două ouă, usturoi, ulei de măsline, lapte și câteva linguri de apă

6. Pudding de Chia

7. Iaurt cu cereale integrale

8. Ovăz – cea mai simplă metodă de preparare a ovăzului este amestecarea lui cu lapte și ou pentru obținerea unei paste nutriționale care poate fi gătiă la cuptor

9. Omletă – ouă bio, lapte de soia, pătrunjel și oregano

10. Batoane granola – ingrediente: ovăz, puțină făină, sare, lapte, scorțișoară, fructe confiate, nuci sau orice alte fructe. Întregul amestec de modelează după imaginația fiecăruia și se introduce la cuptor.”

Poftă bună!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Excesul de apă e dăunător!

Why do you NEED a personal trainer?!