in

PROTV – fabrica de facut bani

Sunt multe televiziuni in tara, insa in momentul de fata cred ca numai una este fabrica de facut bani: PROTV. De ce spun asta? Citeste mai jos!

Am pe limba tastaturii de foarte multa vreme articolul asta si cum nu e moment mai potrivit decat momentul asta, m-am gandit sa ii dau drumul. Vei intelege de ce PROTV este o fabrica de facut bani.

Am avut norocul/privilegiul sa fiu in platou la foarte multe emisiuni realizate de televiziunea barbosului, am participat si la alte emisiuni realizate de alte televiziuni si fara nicio problema personala cu nimeni vreau sa spun ca la PRO am vazut echipe profesioniste, oameni care stiu sa se scoata frumos din orice neprevazut, emisiuni realizate live impecabil, showuri inregistrate astfel incat, desi stii ca sunt inregistrate, tot te tin lipit de televizor.

Nu stiu cata lume stie ca in spatele unor showuri ca Dansez Pentru Tine, Romanii Au Talent sau Vocea Romaniei exista o armata de oameni, unde fiecare om munceste enorm de mult de la tanti care matura, la fetele de la productie, la sunetisti, cameramani, la oamenii responsabili cu aranjatul publicului, la dirijorul publicului, la producatorii de platou, la oamenii responsabili cu luminile, la aplaudacii platiti, la invitatii speciali… TOATA LUMEA MUNCESTE, e o adevarata desfasurare de forte, totul e facut astfel incat cei de la TV sa nu rasufle in timpul emisiunilor.

De cand m-am mutat in Bucuresti am mers in public la Dansez pentru tine: sezonul 10 de vreo 3 ori, sezonul 11 – in gradena fiecare editie… Sezonul asta daca nu iesea Andreea Ibacka mergeam cu Cabral sa urlam… Nu a fost sa fie, iar cei ramasi in concurs nu ma coafeaza…

La Romanii Au Talent am fost participant si apoi in public la fiecare editie.

Am fost si la Maruta (participant), am luat parte la finala Dansez Pentru Tine (sezon 11) si finala Romanii Au Talent (sezon 1)

Despre Vocea Romaniei mai are sens sa spun ceva? S-a vazut valul de reactii si din offline si din online. Sper sa ajung la showurile live in public ;).

Am fost la preselectii Dansez Pentru Tine in Timisoara si Bucuresti (participant + public) si am fost si la preselectiile pentru noul sezon Romanii Au Talent (?! :D ).

Va spun, de fiecare data s-a muncit. Toti oamenii de care vorbeam mai sus de la responsabilii cu curatenia, pana la vedetele prezente au muncit. Au muncit si rezultatele s-au vazut si se vor vedea. Aceeasi echipa lucreaza la toatr mega showurile astea.

Cei care au fost sau vor fi in public stiu deja ca ce e in platou e cu totul diferit fata de ce se vede la TV. Ai impresia ca platourile alea sunt imense si scoase din alta lume. Cei care merg prima data acolo vor ramane surprinsi. Asta inseamna profesionalismul cameramanilor, unghiuri, nebunii ;). Sunt multe alte lucruri din showurile live, care se vad intr-un fel la TV, dar in platou sunt intr-un alt fel… Lucruri pe care prefer sa le tin pentru mine si pe care prefer sa las pe fiecare participant in public/culise sa le descopere.

Ca sa termin cu laudele si sa ajung la fraza din titlu, PROTV este o fabrica de bani inainte de toate. La nivelul la care joaca nu isi permit FAIL la niciun show. Multi ii critica, multi ii injura, multi spun ca s-au manelizat sau asa mai departe. Showul inseamna bani, banii inseamna profesionalism. Barbosu’ de la PRO are si una si alta.

Am ajuns sa cunosc oamenii din spatele camerelor, sa ii vad cat muncesc si cu ce profesionalism isi fac treaba, incat am ajuns sa vad altfel televiziunea PRO TV.

P.S. Nu contest valoarea altor televiziuni, insa pana in momentul de fata nu mi-au demonstrat nimic celelalte… Din pacate.

P.P.S. Ca sa evitam orice discutii fara sens, postul asta e scris de mine, pentru mine, pentru voi, din proprie initiativa, fara sa am vreo treaba cu televiziunea mai sus numita, fara sa primesc ceva in schimb. Spun asta, ca pentru unii poate pare reclama si sa evitam penibilitatile inca de la inceput.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

10 Comments

Leave a Reply
  1. ma gandeam la regizoru general am fost curios cine semneaza regia. stiam ca pana in2009 majoritatea emisiunilor erau regizate de petre nastase

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 miscari, 300 muschi – exercitii pentru acasa (video)

#zmnPARTY = ZaMaNiparty = FUN!