in

Să mai scriem o poveste de succes!

Vă scrisesem aici despre Andrei și reacțiile au fost neașteptat de bune.

Astăzi am decis să vă prezint o nouă transformare, mai exact un nou început de transformare. În urmă cu două luni am primit un e-mail de la Olimpiu care îmi spunea printre altele că are 28 de ani și vrea să ajungă în 3-4 luni de la 90 de kilograme la 70. Targetul era destul de realizabil… Ne-am văzut, am povestit, am stabilit totul și am început să lucrăm împreună.

După două luni de muncă, iată ce avem:

– trei ședințe de antrenament pe săptămână.
– alimentație echilibrată, fără dietă strictă.
– de la 89/90 kg am ajuns la 74/75 kg în două luni. Deci targetul a fost atins mai devreme decât si-a propus.
– de la o stare de sănătate proastă, pe alocuri presărată cu probleme medicale și un stil de viață sedentar/semi-sedentar, am ajuns la o stare de sănătate înzecit mai bună, un stil de viață mai activ și mai sănătos și cu majoritatea problemelor medicale dispărute.
– la măsura hainelor am ajuns de la XL la M.
– a crescut enorm de mult la forță musculară, rezistență musculară, rezistență cardiovasculară, a dat jos din grăsimea corporală, a început să tonifice musculatura.
– targetul nostru comun s-a schimbat, dar momentan îl ținem pentru noi.

Povestea lui Olimpiu e încă la început. Avem mult de lucru și încă scriem la ea. Dar ar fi fost păcat să nu împărtășim cu voi aceste rezultate excepționale. Deci se poate! Trebuie doar să vrei!

Antrenamentele nu sunt ușoare, O. suferă la fiecare antrenament, dar rezultatele se văd cu ochiul liber. Cele trei ședințe pe săptămână sunt făcute sub conceptul FBI – Full Body Ignition, concept care până acum a dat rezultate super bune!

Olimpiu - transformare in doua luni

Povestea lui încă se scrie. Vom reveni cu un update peste câteva luni.

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebări și răspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Dacă vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă.

Toate bune, spor(t) în toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Te bați cu Statham?! Cu apă, evident!

Tricouri motivaționale