in

Sănătatea e frumoasă la PrioriTea

Joi, 21 noiembrie 2013 fetele (și nu numai, dar în special ele) sunt așteptate la PrioriTea să povestim puțin despre importanța mișcării atunci când vine vorba de sănătate și despre termenul/conceptul de antrenor personal, care în Romania deși este extrem de folosit, este la fel de extrem de prost înțeles, din păcate.

Sănătatea e frumoasă este o serie de evenimente săptămânale, special create pentru femei și sănătatea naturală. Primele două ediții au fost despre gătitul sănătos și despre fericire, a treia ediție fiind despre mișcare, pentru că știm deja că degeaba te alimentezi corect dacă nu te miști cu cap și doar dacă te alimentezi corect și eliberezi endorfine prin sport poți fi mai fericit(ă), nu?!

Așadar, fetele din București sunt așteptate joi seara (18.30) la PrioriTea. Pagina de facebook a evenimentului este AICI, iar pentru confirmări dați mail la rezervari@prioritea.ro.

Vă aștept, da?

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    FBI (Full Body Ignition) Bloggers Edition la final

    Sky Run – provocarea mea!