in

Sky Run – provocarea mea!

Nu știu dacă vă mai aduceți aminte, dar am menționat de câte ori am avut ocazia despre minunatul eveniment sportiv care probabil încheie anul, cel puțin anul sportiv al meu și de ce nu, al organizatorilor.

E vorba de Sky Run – un eveniment super mișto organizat de minunații oameni de la Smartatletic, care va avea loc în 7 decembrie:

– o cursă contratimp, de alergare, pe scări, în cea mai înaltă clădire din Romania – Sky Tower; 34 de etaje, 680 de trepte, 119 metri ascensiune;
– o cursă în care fiecare dintre voi, cei care veți participa, veți pune o cărămidă la finalizarea construcției spitalului Hospice; taxele de participare reprezintă donații 100% pentru îndeplinirea acestui obiectiv social de importanță deosebită; beneficiarii sunt bolnavii incurabili în stadii avansate care au nevoie de servicii medicale specializate de îngrijire;
– un bun prilej de a ne întâlni, de a ne strânge mâinile la sfârșit de sezon, de a vă bucura de priveliștea Bucureștiului văzut din cel mai înalt punct.

S-a înțeles, da? Partea mișto e că am primit invitație la acest eveniment și am luat-o ca pe o provocare, pentru că, sincer, este o mare provocare pentru mine. Cum îmi plac provocările foarte mult, am acceptat fără să stau pe gânduri, deși sunt convins că nu va fi deloc ușor!

Partea mai puțin bună este că la primul antrenament oficial voi lipsi (sunt plecat la Casa Bunicii în Predeal – mi-am câștigat acest drept la Triathlon Challenge :P). Dar sper să prind măcar unul din următoarele antrenamente, chiar dacă vor fi în cursul săptămânii.

Deci mulțumesc public și deschis stimabilului Bogdan Antohe și echipei de la Smartatletic pentru această șansă! Mă bucur enorm de mult, challenge accepted!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

2 Comments

Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Sănătatea e frumoasă la PrioriTea

    Aleargă de ziua ta! Te invită Ana Maria Brânză!