in , , ,

The Ultimate Fat Loss & Detox Bootcamp la final

Au trecut câteva zile și am reușit să ma adun după ce a însemnat unul din cele mai reușite evenimente din fitness/wellness din România, și nu exagerez deloc când spun asta.

În The Ultimate Fat Loss & Detox Bootcamp toată lumea a învățat, inclusiv noi, organizatorii și trainerii. Voi fi foarte sincer și voi spune că nu a fost deloc ușor să organizezi așa ceva, au fost multe nopți nedormite și pline de stres fizic și psihic pentru mine, dar a meritat din toate punctele de vedere. Atât eu cât și Andreea iubim ceea ce facem, punem pasiune în ceea ce facem și cred că asta au văzut toți cei care au participat la acest retreat.

Am vrut să arătăm că se poate face profesionalism și în România, că se pot organiza tabere de slăbit altfel, chiar și cu buget redus. Au fost 5 zile nemaipomenite din toate punctele de vedere! Orice părinte își laudă copilul, acest prim bootcamp este copilul meu și al Andreei (sic!) însă chiar dacă am o mică doză de subiectivism, cred că nu pot fi contrazis când spun că a fost ceva nemaifăcut în România.

Mi-am asumat încă de la început o greutate mare pe umeri când am hotărât să facem așa ceva în România, cu buget extrem de redus, însă ca un capricorn perfecționist ce sunt, m-am ambiționat să facem totul exact cum trebuie. Am avut energia transmisă de Andreea direct din UK și am avut o soție minunată care mi-a suportat tot stresul și toți nervii organizatorici.

Așadar, am trecut la capitolul mulțumiri, deci să mulțumesc, într-o ordine aleatorie:

– Mulțumesc Andreei că a acceptat invitația mea. E clar că facem o echipă minunată și că vom face tot mai multe în România, vom educa oamenii pasionați, oamenii care vor și pot să trăiască altfel, mai sănătoși, mai fit.

– Mulțumesc mult de tot soției mele pe care o iubesc necondiționat și care m-a susținut încă de la început!

– Mulțumesc pensiunii Casa Bunicii și oamenilor de acolo! Oameni simpli, muncitori, care au făcut tot posibilul să ne fie bine, care au făcut față cu brio cerințelor celor 20+ oameni. Au gătit ce nu mai gătiseră până acum, au alergat în pădure după lemne, le-au înghețat mâinile la izvor, au făcut tot ce era omenește posibil, deși sunt doar doi oameni simpli si muncitori. Vă mulțumesc!

– Mulțumesc SKLZ România și Kettler România pentru echipamentul pus la dispoziție.

– Mulțumesc Absorb Nutrition UK pentru suplimente.

– Mulțumesc tuturor celor care au participat. V-ați descurcat excelent, sunteți minunați! Am fost peste 20 de oameni diferiți dar cu scop comun.

Dan cu energia lui de 18 ani deși are 40+ (să rămâi mereu așa), Guner – o fată extrem de inteligentă și veselă, deși are dizabilități auditive, știe să întoarcă asta în favoarea ei, vrea să facă o aplicație care să ajute oamenii cu probleme auditive să se înțeleagă cu antrenorii personali…Mi-a plăcut când mi-a povestit că vorbea la telefon cu o prietenă care avea la rândul ei probleme auditive (eu sunt surdă, tu ești surdă, de ce nu ne dăm SMS?! ), Sebi care a venit tocmai din Cluj, Elena care nu își arată vârsta, Andreea care a făcut un masaj excelent și care e antrenoare de crossfit, Octav venit tocmai din Constanța, Decebal (sper că ai înțeles acum), Vlad și Dana Dulea, o familie minunată, Ioana, Mihaela, Alexandra, Bogdana, Andra, Teodora, Raluca – sunteți de vis fetelor!

Toți ați fost superbi și sper că toată lumea a învățat câte ceva.

Au fost 5 zile de purificare, detoxifiere și învățare, 5 zile pline de energie pozitivă! Am avut 3 mese sănătoase, organice, lipsite de gluten, am avut smoothies/juices alcaline, proteice, am avut antrenamente (met con, cardio, yoga, abs, stretching), am avut flori pentru sărbătorite, am avut foc de tabără și am avut deserturi sănătoase, am avut dansuri, povești frumoase, seminarii despre nutriție și detoxifiere. Totul la un preț de nimic!

Poate ar mai fi multe de spus, dar cred că vorbele nu își au rostul. A fost un prim bootcamp, o primă ediție care a ieșit din toate punctele de vedere cum trebuie. Noi suntem mulțumiți, oamenii sunt mulțumiți, rezultate au fost de ambele părți, de învățat am învățat toți.

Foto și video cu o extrem de mică parte din ce a însemnat The Ultimate Fat Loss & Detox Bootcamp se pot găsi în pagina publică a evenimentului, pe profilele de facebook ale participanților, pe paginile de facebook ale trainerilor (Andreea & subsemnatul)

Vă las cu promisiunea că vom mai organiza și altele, vor fi din ce în ce mai mari, mai bune și mai complexe. Planuri sunt multe, timp se găsește. Poate vom găsi și sponsori mai mulți ca sa facem din asta un curent național!

Urmărește site-urile și paginile noastre de facebook. Astfel vei afla printre primii despre următoarele retreat-uri:

Andreea Tina @ Facebook
Andreea Tina @ website
Valentin Bosioc @ Facebook
Valentin Bosioc @ website

În curând vor exista pagini separate pentru înscrierea la următoarele evenimente, până atunci vezi ce zic participanții la prima ediție: TESTIMONIALE PARTICIPANȚI THE ULTIMATE FAT LOSS & DETOX BOOTCAMP

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ceaiul alb

OBEZITATEA