in

VOCEA ROMANIEI – PRO TV (impresii la cald)

Vocea Romaniei (The Voice) la prima editie a fost exact cum m-am asteptat. Inca de cand mi-a zis o gagica din PRO ca vor aduce formatul, mi-am dat seama ca va fi o investitie buna. S-a dovedit ca asteptarile nu mi-au fost inselate.

Am urmarit showurile de afara si m-am asteptat ca experienta protevista sa isi spuna cuvantul. Romanii au talent a rupt, Dansez pentru tine a spart, era aproape logic si normal ca Vocea Romaniei sa rupa!

X Factor este un format vechi care afara e de mult apus, deci nu avea cum sa concureze cu The Voice, care este la inceputuri chiar si afara.

Inca o investitie buna a barbosului de la PRO :). Mai jos vezi doua clipuri cu doua voci nebune si tari :)


Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

3 Comments

Leave a Reply
  1. Eu il sustin pe Claudiu,il stiu de la Megastar..unde a si castigat sezonul 3 alaturi de trupa buzz :)),am fost la mai multe concerte si pot spune ca e genial,nici Tudor Chirila nu a reusit sa ma impresioneze cum a facut-o el ( I kinda love Tudor) :D ..canta coveruri dar le canta perfect,mai bine decat originalul si e un artist complet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Maratonul Contra Cancer

Concurs REDIS