in

Abonamentele stomatologice

Haideți să discutăm puțin despre o problemă destul de mare la noi în țară, problemă pe care o ignorăm de foarte multe ori, deși ar trebui să fie pe lista priorițăților.

STOMATOLOGUL! Da, dentistul! Spune-mi de câte ori ai mers în ultima perioadă la stomatolog? De câte ori ai amânat un tratament, pentru că era puțin cam scump? De câte ori ai zis că mai amâni o anumită lucrare, doar pentru că era prea scumpă la acel moment?

Dar mai ales, de câte ori ai ales varianta ieftină, indiferent de problemă?

Te las să te gândești puțin la răspunsuri și între timp îți mai pun câteva întrebări: nu-i așa că ai un abonament de internet? Nu-i așa că unii dintre voi au un abonament TV? Nu-i așa că majoritatea aveți abonament la un provider de telefonie mobilă? Nu-i așa că o mare parte aveți abonamente la o sală de sport? Nu-i așa că toată lumea plătește lunar (sau o dată la doua luni) energia electrică, întreținerea? Nu-i așa că unii aveți de plătit o chirie lunară?

Nu-i așa că deși unele sunt scumpe, știi că ai de plătit niște dări lunare, ți le programezi în funcție de venitul tău, știi că ai de plătit o sumă lunar și astfel totul merge cum trebuie?

Deci, fie că vrem să recunoaștem, fie că nu vrem, e clar că varianta abonamentului este cea mai bună soluție. Poate fi vorba de o sumă mare, poate fi vorba de alte avantaje, soluția e abonamentul!

Să revenim puțin la începutul articolului… Ziceam că ne ferim de stomatolog mai mult din cauza prețului decât din cauza durerii/fricii. Mai ales în zilele noastre când există atâtea metode care mai de care mai puțin invazive și dureroase.

Cum ar fi să existe un abonament stomatologic? Ei bine, există! Există chiar unele super avantajoase! La Green Dental – prima stomatologie verde/eco din România există abonamente stomatologice super avantajoase, iar dacă te abonezi până la 31 dcembrie, beneficiezi de abonament gratuit 2 luni!

Eu ți-am oferit câteva motive pentru care să alegi un abonament stomatologic de la Green Dental, alte motive poți citi și AICI.

Eu sunt aproape sigur că voi alege un abonament în viitorul foarte apropiat, pentru că, nevoie am și sincer, nu mă scald în bani cum ar crede mulți :).

Deci, tu ce aștepți?! De ce să nu ai o stare de bine generală?!

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebări și răspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Dacă vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă.

Toate bune, spor(t) în toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cu 2 euro poți să găsești un copil pierdut!

Caut colaborator/colaboratoare