in ,

Antrenament cu TRX: Brate

TRX ia tot mai mare amploare si la noi. Devine tot mai popular si in Romania, deja unele cluburi wellness au inceput sa tina clase speciale pentru asa ceva.

TRX Original

TRXul a fost creat de un cadru militar american (Randy Hetrick) pentru a se antrena el si camarazii lui. Initial a fost improvizat din legaturile unei parasute, cusute manual, dupa care a evoluat si a ajuns la forma cunoscuta astazi. Pe piata exista deja o multime de copii mai mult sau mai putin fidele. Chiar si la noi in tara au aparut foarte multi “importatori unici”, toti sustin ca ei au produsul original. Cu siguranta importatorul produsului original il gasesti pe TRX.INTERESGENERAL.RO.

Antrenamentul cu TRX este denumit generic TRX Suspension Training. Ideea e ca iti poti antrena intregul corp oriunde, oricum, oricand. Este usor de transportat, vine cu saculetul lui, este reglabil si il poti folosi in casa, in sala sau in aer liber.

Voi incepe sa postez mai multe exemple de antrenament cu TRX. Acum ca vremea nu ne permite, am filmat ceva in casa, chiar daca nu am foarte mult loc. Cand o fi sa ma mut sau sa se incalzeasca vremea putin, voi veni si cu tutoriale din aer liber.

Astazi avem antrenament cu TRX pentru brate. Eu am dat doar doua exemple de exercitii, sigur ca se pot executa multe altele. ATENTIE! Nu uita de incalzire, indiferent de tipul antrenamentului!

Daca ai intrebari despre orice tine de TRX sau orice altceva le astept in comentarii, pe facebook, pe twitter, in pagina special creata pentru intrebari si raspunsuri.

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

2 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Incalzeste-te inainte de antrenament OBLIGATORIU!

Solutii complete pentru wellness – fitness