in

Gandaci in conservele de fasole MAXIM’S

GANDACI IN CONSERVELE DE FASOLE MAXIM’S. Eu de felul meu nu sunt deloc “scarbos”, adica nu prea am treaba cu scarboseniile, mananc orice, oricand, oriunde. Sunt persoane care, daca gasesc un fir de par in mancarea din farfurie, arunca toata oala si nu mai mananca trei zile. Sunt unii care sunt extrem de sensibili.

Eu am doua pisici, gasesc frecvent si inevitabil par de pisica in farfurie, il dau la o parte si mananc linistit. Fata mea gateste dumnezeieste, deci nu as arunca mancarea facuta de ea sub nicio forma.

gandac in fasolea MAXIM'S

In aceasta seara, in timp ce ma intorceam spre casa de la munca si salivam cu gandul la pastaile ametite de usturoi pe care le face moldoveanca mea excelent, primesc un telefon… La celalalta capat o voce plansa imi spune ca a desfacut conserva de fasole si cand a turnat-o in tigaie a gasit o surpriza. Fasolea avea carne, nu orice carne, ci delicatese de GANDAC. In conserva de fasole MAXIM’S s-a gasit gandacul de mai sus.

Evident, voi face o reclamatie la OPC, chiar daca sunt aproape convins ca nu se va rezolva mai nimic. E irelevant din ce magazin am achizionat conserva, magazinul nu poate verifica conservele inchise ermetic. De asemenea, nu astept sa ma imbogatesc, nu vreau sa primesc banii inapoi, despagubiri sau alte d’astea. Dar e important sa se stie ca in tara asta de doi bani, gasesti produse tot de doi bani. Nu e suficient ca ne omoara incet si sigur cu farmacii si altele, dar ne otravesc si cu alimentele, care oricum sunt din ce in ce mai proaste si nesanatoase…

Nu oricine isi permite sa traiasca si sa manance eco si bio, ne mai descurcam cu ce putem, incercam sa mancam sanatos… Dar nu putem manca sanatos, atunci cand gasim GANDACI IN CONSERVELE DE FASOLE MAXIM’S. Probabil e un caz izolat, probabil ca nu. Important e sa se faca un control de rutina la producator si eventual sa isi ia o amenda – daca e cazul (sau sa dea spaga la baietii de la OPC)…

Pai asa?!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

4 Comments

Leave a Reply
  1. Eu l-as fi dat la o parte :)), si mi-as fi vazut de treaba.
    Sa gasesti insecte in mancare a ajuns sa fie un fel de garantia calitatii zilele astea. Inseamna ca se apropie de mancare adevarata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Les Misérables | Mizerabilii

Servicii complete fitness – wellness