in ,

Les Misérables | Mizerabilii

Les Misérables – Mizerabilii: din trailer ar fi fost un film pe care mi-as fi dorit sa il vad, chiar daca nu sunt un fan al musicalurilor… Am primit de la Oxygen PR invitatie la avanpremiera (thanks girls!), insa din pacate am avut programul cam plin si nu am reusit sa ajung. Totusi, i-am trimis pe fratemiu’ si pe a mea logodnica. Ce a inteles el din film si cum i s-a parut, aflam mai jos…

les-miserables-

Acest film a meritat cele 8 nominalizari la Oscar. Mi-a placut ca au fost mai multe povesti decat una singura:

– pe deoparte a fost incercarea de a se schimba a lui Jean Valjean de a deveni un om cinstit, incercarea lui Javert de a-l prinde pe acest hot care incearca sa se schimbe,

– pe de alta parte mi-a placut povestea de dragoste dintre Cossete si Marius si de asemenea conflictul interior al lui Marius, acela de a pleca cu persoana iubita sau de a lupta pentru drepturile saracilor din Franta.

Cel mai mult mi-a placut de Gavroche, care reprezinta cu adevarat dorinta tineretului de a scapa de saracie si de asuprirea autoritatilor, care s-a luptat pana in ultima clipa, desi era foarte tanar, si-a dorit cel mai mult sa scape de saracie.

Partea cea mai interesanta a fost sa ii vad pe Hugh Jackman, Russell Crowe si Anne Hathaway cantand. Partea mai putin placuta a fost ca la un moment dat devenea plictistor si obositor cantatul actoriilor (nu sunt un mare fan al acestui gen), poate daca aveau replici normale era mai captivant. De departe, cea mai interesanta parte a fost inceputul revolutiei, acolo mi s-a parut ca a fost cea mai multa actiune din tot filmul.

sursa foto.

Trailer:

Alte reactii:

RCC
Pyuric
Andra

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

One Comment

Leave a Reply

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Alimente care reseteaza organismul

    Gandaci in conservele de fasole MAXIM’S