in ,

Bring Sally Up, Bring Sally Down – Challenge for sport!

Pe afară ia amploare o nouă nebunie sportivă. Există o piesă semnată Moby, care a fost și pe soundtrackul filmului Gone in 60 seconds. E cunoscută sub numele de Bring Sally Up, Bring Sally Down.

Niște băieți demenți din crossfit au luat piesa și au transformat-o în fel de fel de provocări. Principiul e simplu și indiferent de exercițiu e cam la fel. Piesa ține puțin peste 3 minute, timp în care atunci când auzi “Bring Sally Up” te ridici (fie că e vorba de genuflexiuni, fie că e vorba de flotări sau mai știu eu ce alte exerciții, deși inițial a plecat de la flotări)… Când auzi “Bring Sally Down” cobori, dar atenție! Rămâi în isometrie!!!

Pare ușor?! Te asigur că nu e! Dacă nu mă crezi, încearcă și tu! Eu am încercat două tipuri de flotări, vezi video mai jos. Am încercat și cu my trainees și cu siguranță voi încerca și alte combinații. Ce mai aștepți? Bring Sally Up, Bring Sally Down!

I CHALLENGE YOU!

P.S. Nu uita și de celelalte provocări!

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebări și răspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Dacă vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă.

Toate bune, spor(t) în toate!

sursa foto

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

5 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

O inițiativă

Te bați cu Statham?! Cu apă, evident!