in ,

Pachet pentru crestere în masa musculară

In ultima vreme am primit foarte multe intrebari referitoare la cresterea in masa musculara. Ma intreaba foarte multi daca exista un anume pachet pentru crestere in masa musculara. Multi pustani m-au intrebat despre steroizi, daca le recomand un steroid anume… Raspunsul meu a fost foarte taios: am sustinut intotdeauna sportul facut cu cap, sportul facut “pe curat”, cel mult cu suplimente nutritive de calitate. Am condamnat mereu steroizii!

Poate la inceput, cand esti tanar, nu ai nevoie de suplimente, insa pe masura ce inaintezi in varsta sau incepi sa te antrenezi tot mai intens, suplimentele nutritive devin o necesitate, mai ales daca nu te alimentezi corect.

Consumul de suplimente nutritive pentru crestere in masa musculara este practicat cu succes de sportivii din intreaga lume. Cel mai popular supliment pentru crestere in masa este creatina. Printre beneficiile administrarii creatinei se numara castigarea fortei si a hipertrofiei musculare, imbunatatirea performantelor in eforturi intense repetitive, de scurta durata. Creatina amplifica si hidrateaza celulele.

Gainerele sunt, de asemenea, suplimente care influenteaza dezvoltarea masei musculare. Bogate in calorii, carbohidrati si proteine, acestea hranesc masa musculara si refac tesuturile distruse in urma antrenamentelor.

Dymatize-Pachet-pentru-Masa-Musculara-2

MegaProteine a alcatuit un pachet din doua suplimente de calitate superioara ca sa faciliteze atingerea acestui obiectiv.

Super Mass Gainer si Power Tech (Pachetul pentru masa musculara) asigura necesarul de substante nutritive indispensabil pentru cresterea in masa musculara, ingrediente care nu pot fi asimilate prin alimentatie. Sportivii au cerinte nutritionale diferite fata de persoanele care nu depun efort fizic in mod constant. Antrenamentul reprezinta un stimul de crestere, dar ca sa se dezvolte, muschii trebuie hraniti cu proteine si carbohidrati. Pachetul de masa musculara, concomitent cu un program de antrenament de forta si o alimentatie adecvata, raspunde cerintei de dezvoltare musculara.

Pentru informatii suplimentare si comenzi: 0733 / 065 996.

Pentru intrebari, nelamuriri, doleante si altele te astept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu intrebari si raspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Daca vrei sa afli imediat cum scriu ceva, iti recomand sa te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Daca vrei sa ma ai ca antrenor personal, contacteaza-ma.

Toate bune, spor(t) in toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hrișca

Fit & Fun 2in1