in ,

Soluție pentru micul dejun

Cine mă citește frecvent și mai ales cine a lucrat sau lucrează cu mine în prezent, știe că recomand întotdeauna micul dejun. Din punctul meu de vedere nu ai nicio scuză să nu iei micul dejun. Oricum ar fi, micul dejun te prind acasă. La tine sau în vecini, dar tot acasă se cheamă că ești. Trebuie să pleci devreme de acasă? Te trezești și mai devreme! Oricum ar fi, peste micul dejun nu ai voie să sari. Motivele sunt nenumărate!

Câteva alimente recomandate pentru micul dejun ți-am arătat într-un articol anterior. Despre micul dejun sănătos am tot vorbit. Dacă printre voi există și acum unii/unele care bagă vrăjeala cu “nu am timp”, am o veste pentru ei:

Dietetik.ro și Simbio au o idee drăguță tare: mic dejun on the go, așa l-am numit eu. De ce? Pentru că vine la pahar/borcan și conține toți nutrienții de care avem nevoie pentru a ne începe ziua în formă maximă. Nu e scump, se poate prepara ușor și e la îndemână oricui. Sigur, probabil nu va ieși așa frumos aranjat ca în poza, dar de gustos e delicios! Eu am primit micul dejun din poză acum ceva timp, împreună cu o scrisorică drăguțică!

simbiodietetik

Tu ce scuză găsești pentru a sări peste micul dejun?

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PROVOCAREA 51 (5000 genuflexiuni & 1000 flotări)

Șase exerciții noi pentru six pack