in

Energizează-te natural! Concurs pentru pasionații de sport!

UPDATE: Am extras câștigătorul cu ajutorul random.org. Ca să nu avem discuții am filmat extragerea. Au fost 11 comentarii. Nu am numărat comentariile mele sau ale lui Săbăduș, precum nici comentariile aceluiaș comentator, de mai multe ori. Câștigătorul este o câștigătoare! Mădălina, ai e-mail, te rog să verifici și să îmi răspunzi la el!

Știu că printre cititorii mei există foarte mulți pasionați de sport făcut cu cap și de tot ce înseamnă natural. Tocmai de aceea am o super-veste pentru voi!

Împreună cu Miere Săbăduș am pregătit o serie de surprize atât pentru cei din București, cât și pentru cei din restul țării.

Să începem cu începutul. Producătorii de produse apicole 100% naturale și nefalsificate, oamenii faini de la Miere Săbăduș vor fi prezenți în Cora Alexandriei București în perioada 24-26.10.2013. Eu personal garantez pentru calitatea produselor lor, le-am încercat și sunt excelente!

Pentru că vreau să vin în întâmpinarea oamenilor din București care vor să își procure produse apicole naturale, am rezolvat cu Săbăduș ca în perioada în care ei sunt prezenți în București (Cora Alexandriei – 25-27.10.2013) să ofere reducere de 5% la produsele lor! Dar pentru a beneficia de reducere trebuie să te prezinți la standul lor cu un voucher printat, pe care îl poți găsi pe pagina mea de facebook și pe pagina lor de facebook. E simplu! Te prezinți cu voucherul printat (color sau alb-negru) la stand și ai instant 5% reducere. Dar asta nu e tot! Tot pe baza acelui voucher, ai 5% reducere la a doua comanda (la stand sau pe site-ul lor).

Nu-i așa că e mișto? Dar asta nu e tot! În titlu scrie că e vorba de un concurs. Pai concursul se adresează tuturor pasionaților de sport care mă citesc.

pozaconcurs

Produsele din poză constituie un premiu. Două borcane de energizant natural și două sticle de sirop de cătină, direct de la producător, în valoare de 182 lei!

Rezultatele le garantez eu, le-am încercat și am simțit o îmbunătățire a tuturor parametrilor!

Ce trebuie să faci pentru a intra în posesia premiului? Simplu: dacă ai blog să scrii pe el de ce crezi că te vor ajuta produsele și în ce activitate sportivă le vei folosi. Pui link spre acest articol și lași un comentariu prin care să mă atenționezi că ai scris (în cazul în care nu funcționează trackback-ul). Daca nu ai blog lași un comentariu la acest articol în care îmi menționezi același lucru: de ce crezi că te vor ajuta produsele și în ce activitate le vei folosi.

Concursul se încheie 27.10.2013 după ora 18. Premiul va fi expediat după data de 28.10.2013 în maxim 7 zile lucrătoare!

Acestea fiind spuse, spor(t) la cumpărături și succes la scris/comentat!

Toate bune, spor(t) în toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

28 Comments

Leave a Reply
  1. Buna ziua!
    Produsele imi vor folosi in sustinerea activitatii sportive, in detoxifierea organismului care este supus la foarte multi factori nocivi(poluare,mancare cu diferite chimicale,stres,etc.) si nu inultimul rand la marirea aportului de vitamine,minerale si antioxidanti.Cred ca am scris in mare cam la ce mi-ar folosi produsele, altfel daca as avea loc as putea sa fac si un eseu.

  2. Buna ziua.
    Sucul de catina il voi folosi pentru baietelul meu de 4 anisori care are imunitatea scazuta. Sper ca acesta sa-l faca mai rezistent. Energizantul nu este pentru el, caci el are nespus de multa energie, acela este pentru noi parintii, ca sa avem putere sa rezistam mai bine oboselii si stresului, sa fim mai atenti si sanatosi.
    Multumim tare mult pentru concurs si bunatati naturale.

  3. Îmi place sportul. Este pasiunea mea. Am început de mic cu arte marțiale, am continuat cu exerciții cu greutăți, intermitent, cu perioade mari de pauză, iar în ultima perioadă doar cu greutatea corpului, exerciții calistenice, la care mai adaug alergare din când în când. De ani de zile, însă, mă simt obosit. Unele zile am realizat ce înseamnă expresia de mort viu, când doar voința m-a menținut pe linia de plutire. Scurte au fost perioadele în care am simțit cu adevărat energie și vitalitate. Cu toate acestea continui cu mișcarea pentru că este singurul lucru care mă motivează în orice arie de activitate. Au apărut și situații cel puțin inconfortabile de funcționalitate și pe care le doresc vindecate. Pentru asta, pe lângă alimentația sănătoasă am încercat câteva produse naturiste în care mi-am plasat încrederea, dar fără rezultate notabile. Doresc să încerc aceste produse pentru că poate îmi vor fi utile la recuperare, să pot continua cu mișcarea la intensitate maximă. Nu doresc să impresionez pe nimeni sau să influențez decizia cu aceste cuvinte, este doar adevărul, iar dacă veți considera că sînt persoane mai vrednice, mult mai demne de a beneficia de aceste produse, atunci le doresc să le fie de maxim ajutor! Multă sănătate!

    • Succes! Puteti incerca produsele, in cazul in care nu castigati si sunteti din Bucuresti, in Cora Alexandriei, cu reducere sau de pe site cu reducere

  4. Produsele le voi folosi pentru a-mi furniza energia de care am nevoie in fiecare zi in sala de fitness.
    Pe langa efectul energizant avestea ma vor feri de virusi si imi vor mari imunitatea.

  5. Buna ziua,

    Voi folosi sucul de catina in special in perioada aceasta, deoarece este foarte bogat in vitamina C si combate eficient gripa si multe alte boli. Energizantul dupa cum spune si numele ma va vitaliza in timpul antrenamentelor sau inainte de facultate. De 6 luni fac exercitii calistehnics si un energizant ar prinde foarte bine mai ales pe perioada iernii :)

  6. Eu merg la sală de cateva luni, sunt foarte multumit de rezultat dar simt ca am nevoie de un plus de energie pentru a face față efortului fizic, deci energizantul ma poate ajuta enorm.

    Voi folosi mierea si siropul de catina si pentru a combate răceala.
    Un leac vechi, cu mult mai eficient decat îndoparea cu medicamente :)

  7. Siropul de catina l-as folosi pentru fiecare problema pe care o am pentru ca e bun la toate! In special ca este antioxidant merge perfect cu dorinta mea de a aborda un stil de viata sanatos din care nu poate lipsi sportul! Acolo as avea nevoie si de energizant, pentru a trece de o zi plina in forta. Sa mai vorbesc de puterea lui de a intari sistemul imunitar si de a combate stresul? Efectele vorbesc de la sine!

  8. Dacă aș câștiga, produsele m-ar ajuta să fac față cu brio efortului depus în timpul exercițiilor cu greuți pe care le fac acasă. Cel mai tare atu al acestor produse mi se pare faptul că sunt naturale și eu cred că orice produs natural va face o “treabă” mult mai bună în corpul meu decât orice este fabricat, modificat etc.

  9. Avand in vedere ca trebuie sa-mi “refac stocul de miere” ar pica la fix. :) Nu mai zic ca m-ar ajuta si la antrenamente. Eu sunt cam singurul din cunostinte ce uraste pastilele si recomanda leacuri babesti etc. Referitor la avantajele folosirii produselor de mai sus, nu cred ca am loc sa le scriu pe toate. :) Pacat ca lucrez weekendul asta de dimineata pana seara in partea opusa a orasului pentru ca le faceam o vizita. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eminem – Survival (video explicit)

Trăiește-ți viața! Zece motive îți ofer eu!