in

Te-ar interesa un blog despre tatuaje?

Am spus intotdeauna: muzica, sportul si tatuajele ma definesc :D. Daca am ocazia sa fiu implicat in ceva proiecte care sa aiba legatura cu una din cele trei pasiuni ale mele, e foarte bine. In momentul de fata sunt nisat puternic pe wellness/sport, lucrez ca PR Manager la MusicExpertCompany si impreuna cu Papen, Andrei si Dragos vrem sa punem pe picioare un blog/site nisat pe tatuaje. Dar nu oricum. Nu trantim niste poze si aia e.

Vrem sa facem ceva mai mult de atat, sa indreptam ideile stricate din mintile multora, sa indreptam imaginea total eronata pe care o au oamenii in general despre tatuaje.

Mai multe detalii nu pot sa va dau pentru ca nu avem inca ceva concret sau ma rog, definitivat… Nu e frumos sa te lauzi cu ce nu ai… Plus ca daca v-as da mai multe detalii ar trebui sa va zidesc ca mesteru’ Manole :). Ideea e ca noi avem mare incredere in proiect, va iesi ceva misto, ceva ce nu s-a mai facut pana acum in .ro.

Deci intrebarea din titlu: te-ar interesa un blog altfel despre tatuaje?

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

14 Comments

Leave a Reply
  1. Desigur.Un blog cu si despre arta tatuajelor ar fi binevenit in .ro.De exemplu eu astept de vre-un an sa-mi fac un tatuaj..stiu cateva saloane din Bucuresti,dar aman intotdeauna momentul pentru ca nu stiu care dintre ele ar fi mai potrivit.Stiu ca sunt poze pe site-ul fiecarui salon cu tatuajele facute acolo,dar parca nu ma multumesc cu atat.O parere avizata nu strica niciodata.Discutii,pareri,poze,experiente…suna bine.

  2. DA clar DA !!!!!….abia astept sa vad ce o sa iasa. Din pacate in piata romaneasca putini stiu despre asa ceva. Majoritatea prietenilor mei au facut tatuajele in State, pentru ca in Romania nici macar informatia si desenele era lipsa. Cred ca este un domeniu interesant si foarte putin folosit in Romania. Mult succes.

  3. apropo nu stiu din ce oras esti mister Silviu dar sa mearga in state sa-si faca tatuaj hmmm cam expensive nu crezi sunt in cj artisti faini si in aproape toate orasele mari chiar si la mine in oras in Baia Mare sunt 2 3 care au habar de tatuat !

  4. @floca: din Bucuresti sint mister Floca. Si prietenul meu nu a plecat neaparat in state pentru executia tatuajului. ci a plecat pentru siguranta executarii lui. Multi prieteni au ramas cu o gramada de boli de piele in urma acestei operatiuni executate in spatele blocului sau in apartamente insalubre. Si nu a vrut sa isi riste sanatatea la asemenea “artisti” de bloc!. Iar artistii aia faini de care zici tu, sa nu imi zici ca au si autorizatie si serviciu de ingrijire dupa executia lucrarii. Si la mine in bloc este un nene care e mare artist si iti face tatuajul in scara blocului !!! dar nu garanteaza nimeni ca nu pleci cu o boala sau cu ceva de piele de acolo. Asa ca siguranta e mai importanta si in state cind iti faci un tatuaj esti internat intr-un spital si monitorizat 24 de ore din 24 pentru a nu aparea probleme medicale. Nu stiu cati dintre artisiti astia din marea metropola Baia Mare iti solicitata analizele medicale inainte de executia unui tatuaj :) ca nu e chiar o joaca aceasta operatiune si daca tii putin la sanatate te gandesti la orice si nu conteaza banii cind e vorba de sanatatea ta.

  5. Ma nene Silviule dar cand te-ai trezit era zi sau noapte? Trezeste-te ma, vii cumva din viitor? Prin anii ’90 nu prea erau multe saloane asa ca baietii se tatuau cu aparate improvizate, acele erau confectionate din sarma slefuita si nu se mai inbolnaveau … Dar un prieten de-al meu a crezut la fel ca tine si a mers la salon sa-si faca un tatuaj, ei bine, ce crerzi ca i sa intamplat? Si-a facut tatuajul si doar dupa un an este plin de negei….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

#Blogdomene

VeloParlamentari – in tandem 2.0