in

Valentin Bosioc în 2013…la final

A cam venit momentul să trag și eu linie la finalul anului 2013. Pentru mine a fost un an greu, obositor, dar extrem de înfloritor. Mi-am propus ca anul 2013 să fie anul meu și a fost! Erau toate punctele îndeplinite pentru a face din 2013 anul exploziei mele. Am reușit! Am muncit cât 3, dar și rezultatele au fost pe măsură! Acum la final simt că bateria m-a lăsat, așa că trebuie să mă refac. Valentin Bosioc în 2013

Punctual, despre 2013, cel mai bun an al meu de până acum, mai ales din punct de vedere profesional. Să le luăm, așadar punctual:

Blogging.

După cum probabil s-a văzut, am scris mai rar, dar mai nișat. A scăzut (din păcate) cantitatea articolelor – asta și pentru că am fost mult mai activ offline și nu am mai avut timp – dar a crescut calitatea lor. I-am dat blogulețului o nouă față, una mai profi. Astfel am început să scriu și eu românește, adică să mă folosesc de diacritice! Când vine vorba de campanii și evenimente am început să iau parte la tot mai puține, să nu mai merg cu turma, să refuz politicos campaniile și evenimentele care nu se potrivesc nișei mele. Drept urmare, tot mai puține agenții m-au băgat în seamă :)), dar e de bine că s-au triat treburile. Cu toate astea, traficul, reach-ul și awarness-ul a crescut (deși nu apar în preaminunatele topuri zelistice). Asta și pentru că s-a format o comunitate iubitoare de WELLNESS în jurul blogului și conturilor adiacente (facebook, facebook fan page, instagram, youtube, twitter, etc). La nevoie pun la dispoziție date concrete.

Prin online și cercurile blogosferice am mai dat-o și de gard, îmi fac mea pulpa, dar cum am mai fi oameni dacă nu am greși?!

Profesional, Valentin Bosioc în 2013:

Aici stăm foarte bine. E loc și de mai bine, dar stăm bine de tot. La finalul anului 2012 am renunțat total la celelalte joburi pe care le aveam (care țineau de PR și muzică) și pe care le duceam în paralel cu sportul. Am decis ca în 2013 să îndrept toate resursele mele înspre zona WELLNESS. Mi-am tras PFA pe asta și am pornit singur singurel pe drumul care m-a ales, pentru că încă tind să cred că meseria m-a ales pe mine, nu eu pe ea.

Am început 2013 cu schimbări majore! Am schimbat în primul rând prefixul, dar și direcția! Cum am spus, m-am orientat 100% spre wellness. Astfel că în ianuarie 2013 am început colaborarea cu Pure Jatomi din Afi Palace Cotroceni. Eu aveam deja oameni cu care lucram pe personal training in privat, la domiciliu, dar am simțit că se poate mai bine. S-a putut. Am început să ofer servicii de personal training atât la domiciliu, cât și în săli, dar și online. Dupa Pure Jatomi Fitness a urmat colaborarea cu 168 Sport Station și cu alte câteva săli de cartier.

Am început să fiu foarte ocupat, cu un program infernal! Plecam dimineața la 7 de acasă și ajungeam seara la 12. Dar a fost extrem de bine și de plăcut, iar satisfacția rezultatelor a fost minunată! Și este în continuare! Am fost așa de ocupat încât nu mai aveam weekenduri libere, dar cu toate astea am început să mă implic și mai mult în lumea wellness. Am început să fiu partener oficial la cele mai mari festivale/festivaluri și convenții de sport de la noi. Mi-a plăcut! Mi-a plăcut atât de mult încât am ajuns să nu mă mai mulțumesc cu parteneriate ci am început să fiu prezent și pe scenă ca presenter :). O dată cu asta a venit și awarnessul media. Am apariții în presa de specialitate, la radio dar și în tabloide.

Tot în zona wellness am definitivat conceptul de antrenament FBI (Full Body Ignition), un concept de antrenament revoluționar cu rezultate excepționale. Cu FBI am scos și bloggerii la mișcare, am scos și fetele, dar și oamenii care mă urmăresc pe rețelele sociale. Despre FBI veți mai auzi cu siguranță ;).

Pentru că am vrut să ofer servicii excelente, mi-am luat și patalama de tehnician nutriționist, dar m-am pregătit și în ceea ce privește primul ajutor (cursuri acreditate/recunoscute național și internațional), ca să fie bine să nu fie rău. Adiacent am participat la mai multe webminarii și la diferite cursuri de extraspecializare în ramuri și tehnici sportive. Și încă nu m-am oprit din învățat! Voi învăța continuu, că pentru mine și cei din jurul meu învăț și mă documentez!

Am reeditat si “Calea spre un abdomen perfect” și am participat la foarte multe evenimente/concursuri sportive de masă (triatlon, maraton, skyrun, crosuri, etc).

M-am implicat în multe acțiuni caritabile, pe care le voi continua și de acum înainte.

Am pregătit terenul pentru AntrenoPersonal.PRO.

Oamenii din jurul meu s-au schimbat. Aria de interese mi s-a schimbat. M-am înconjurat de oameni activi, oameni care iubesc mișcarea și sănătatea. Am renunțat la cei care mă țineau în loc și la cei care nu erau pe aceeași lungime de undă cu mine. Am întâlnit oameni minunați și molipsitor de activi și bine-dispuși! Lucrez cu oameni frumoși, persoane publice sau mai puțin publice.

Ce îmi propun pentru 2014? Păi multe! Planuri mari, mărețe și îndrăznețe. Atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Țintim tot mai sus! Dar despre toate astea vorbim la timpul potrivit! E cazul să încheiem un 2013 extrem de greu și obositor, dar al naibii de frumos și înfloritor!

Trag linie și mulțumesc public tuturor celor care au fost alături de mine în acest preaminunat an. Atât oameni de online, oameni de PR, oameni din agenții, clienți, parteneri, colaboratori, fani, sportivi, familie, pisici, hateri. Mulțumesc tuturor celor care au contribuit direct sau indirect la acest an 2013!

La tine cum a fost 2013?

Pentru întrebări, nelămuriri, doleanțe și altele te aștept cu un comentariu la acest articol sau pe pagina cu întrebări și răspunsuri, pe facebook, twitter, youtube, instagram. Dacă vrei să afli imediat cum scriu ceva, îți recomand să te abonezi fie prin mail, fie prin RSS. Dacă vrei broșura “Mituri despre abdomen”, îți recomand să te înscrii la newsletter pentru a intra în posesia ei GRATUIT! Dacă vrei să mă ai ca antrenor personal, contactează-mă.

Toate bune, spor(t) în toate!

Written by Valentin Bosioc

Valentin Bosioc - wellness specialist, certified personal trainer, certified fitness instructor, celebrity trainer, Musclemania Champion, Ninja Warrior Semifinalist, world wide motivator!

3 Comments

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Stai în formă în vacanță!

Mango și Tzompi